Over Weldkar

Sinds 2006 verovert Weldkar stilzwijgend de Nederlandse lasmarkt. De Weldkar las- & snijapparatuur bewijst zich keer op keer door de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van de machines. Logisch, aangezien de apparatuur wordt ontwikkeld en gefabriceerd volgens de eisen en wensen van de professionele lasser in de Benelux.

2 jaar garantie

Uiteraard zijn alle machines voorzien van CE-markering en overeenkomstig de IEC- en EN-normen. Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd. Ook de betrouwbaarheid wordt gegarandeerd, want op alle Weldkar las- en snijapparatuur geldt een garantieperiode van 2 jaar. Overtuig u zelf en vraag naar de mogelijkheden voor een demonstratie of een proefstelling.

Leasen

Het is mogelijk om de Weldkar apparatuur te leasen. Als u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het extra beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte, dan is leasen een uitstekende optie. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Lastoebehoren 

Het Weldkar programma bestaat niet alleen uit las- en snijapparatuur, maar juist ook de lastoebehoren. Zoals lastoortsen, lashelmen, lastoevoegmaterialen en beschermingsmiddelen. Stuk voor stuk producten met de juiste kwaliteit tegen de juiste prijs!